Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza u Dinamu

Svetina: Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka

Nakon što je objavljeno da je određen istražni zatvor za izvršnog predsjednika Zdravka Mamića glavni direktor Dinama Tomislav Svetina prokomentirao je kako u organizacijskom smislu i redovnom poslovanju kluba neće biti promjena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Do sada je sve u klubu također bila timska priča, a tako će biti dalje. Potpisnici i odgovorne osobe smo i dalje predsjednik kluba Mirko Barišić, financijski direktor Matej Škegro i ja kao glavni direktor. Na dnevnoj bazi se ništa se ne mijenja i svi će nastaviti raditi svoj posao. Već sutra se okrećemo utakmici i derbiju protiv Hajduka, a vjerujemo da će zbog početka sezone, protivnika i događaja biti dobra posjeta", kaže Svetina, a prenosi službena web stranica Dinama.

Krznar: Stručni stožer i momčad čvrsto stoje iza Zdravka i Zorana Mamića

Svetina ne očekuje poseban pritisak ili nove probleme za klub u vremenu koje dolazi:

"Tu sam otprilike 3 godine i pritisak je stalan tako da ne bih pričao o nečemu novome. To je svakodnevno i nešto s čime mi živimo" , kaže Svetina i nastavlja o mogućim transferima igrača:

"To je uvijek pitanje tržišta i nemoguće je sa sigurnošću nešto reći, ali mi smo već puno puta rekli da je igračka križaljka za zatvorena i ne planiramo niti prodavati niti kupovati. Naravno, ako dođe ponuda koja 'izuva iz cipela', onda će ona biti predstavljena Izvršnom odboru koji će donijeti odluku; kao i do sad."

Glavni direktor Dinama ističe:

"Naravno da nas je ovo sve u klubu, pa tako i mene osobno, pogodilo. Nije ugodno kada po uredu hodaju djelatnici PN USKOK-a, kada se ovakve stvari događaju osobama s kojima svakodnevno radite. To nas je sve pogodilo, ali apsolutno cijeli klub stoji iza Zorana i Zdravka i vjerujem da će se tvrdnje USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima."


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider