Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kušeta razrješen dužnosti

Šupraha podnio ostavku: 'Odlazim iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska'

Predsjednik Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha podnio je ostavku na tu dužnost izvjestila je u utorak službena stranica tog Saveza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šupraha je ostavku podnio na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja je održana u ponedjeljak navečer, a u izjavi koju prenosi službena stranica objašnjava da je odluku donio zbog pritiska kojem je izložen.

"Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske iz osobnih razloga, a uslijed neviđenog pritiska na mene i članove moje obitelji", istaknuo je Šupraha.

Njegovu ostavku treba prihvatiti Skupština Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije koja će biti biti sazvana u roku od 30 dana.

Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije donio je odluku, kako navodi služena web stranica, da se s mjesta povjerenika za suđenje tog županijskog nogometnog saveza razrješuje Ante Kušeta koji neće više obnašati ni dužnosti tajnika Komisije nogometnih sudaca tog Saveza.

Povjerenikom za suđenje Nogomenog saveza splitsko-dalmatinske županije umjesto Kušete imenovan je Jurica Blažević, dok je Vlado Oršulić imenovan tajnikom Komisije nogometnih sudaca u tom Savezu.

Izvršni odbor Nogometnog saveza splitsko-dalmatinske županije pozvao je sve članove tog Saveza, a osobito članove sudačke organizacije "da poštuju postojeća tijela Saveza i da ničiji privatni interesi i animoziteti ne mogu biti iznad glavnog zadatka Saveza, a to je organizacija i provođenje nogometnih natjecanja".

Nogometni suci koji sude u natjecanjima u toj županiji, prema napisima medija, prošlog su vikenda stupili u "neformalni bojkot".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider