Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Javno se ispričavam'

Šupraha negira fizički obračun s Brbićem

Povodom napada na Marina Brbića Alojzije Šupraha se oglasio priopćenjem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon finalne utakmice juniorskog Kupa Hrvatske u petak navečer u Dugopolju Šupraha je udario predsjednika Hajduka Marina Brbića koji je zbog udarca završio u bolnici, na hitnoj pomoći. Govorili su tako svjedoci, među kojima je bilo i policajaca, koji su se zatekli na parkiralištu stadiona u Dugopolju gdje se nemila scena dogodila.

Oglasio se i HNS - Pokrenuli postupak: Kakva kazna čeka Šuprahu?

Hajduk oštro osudio napad na Brbića: 'Očekujemo neopozivu ostavku!'

U obraćanju javnosti Šupraha nije želio ulaziti u rasprave već želi odbaciti optužbe koje su izrečene na njegov račun. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Žao mi je što sam sebi dopustio da se nađem u takvoj incidentnoj situaciji i stoga se javno ispričavam svima koji me poznaju, cijeloj javnosti, nogometnim djelatnicima te osobito onima koji su me podržali pri mom izboru, ako sam ih na bilo koji način doveo u neugodnu poziciju ili ako zbog toga imaju bilo kakve neugodnosti. Molim shvatite da sam i ja čovjek od krvi i mesa i da se u ovom slučaju radi o sukobu na osobnoj razini između Marina Brbića i mene, a nikako o mom sukobu sa mojim klubom 'HNK Hajduk' i njegovim navijačima, iz jednostavnog razloga što bi to značilo da sam u sukobu sa samim sobom. Marin Brbić nije Hajduk! Hajduk ne počinje i ne završava s gospodinom Brbićem. Niti on niti ja nismo Hajduk. Hajduk je puno više", navodi se u priopćenju.

Šupraha dalje navodi kako nije prekršio niti jedan članak kaznenog zakona RH, te nastavlja da će to u kratkom vremenu utvrditi relevantna tijela. Naglasio je da će, ukoliko postoje, neoborivi tehnički dokazi pokazati da on u tomm slučaju govori istinu, a Marin Brbić laž.

"Nakon utakmice došlo je do slučajnog susreta između Marina Brbića i mene te do verbalne prepirke, nikakvog udaranja i vikanja na Marina Brbića nije bilo. Cijela nogometna javnost zna da Marin Brbić, a i društvo oko njega, koristeći moćnu poziciju predsjednika uprave Hajduka, zadnjih mjeseci nada mnom vrši očiti 'mobbing'. Eskalirao je posljednja dva mjeseca zato što sam na demokratski provedenim izborima pobijedio za mjesto u Izvršnom odboru HNS-a što on nikako ne može prihvatiti", stoji u priopćenju.

Na kraju stoji kako je Županijski nogometni savez udruga koja ima svoje propise po kojima postupa pa će u skladu s njima biti donesene i sve buduće odluke, a kadrovska rješenja donosit će se na skupštini, ne u medijima i od strane političara", poručio je Šupraha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider