Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po gol im nedostaje

Šuker čestitao Dinamu i poručio: Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva!

Službeno čelni čovjek hrvatskog nogometa osvrnuo se na nastupe HNL klubova u europskim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je pobjedu Dinama i plasman u Ligu prvaka, najavivši usput i dva uzvrata play-offa Europa lige.

"S velikim ponosom doživjeli smo kraj utakmice u Salzburgu, fantastično je da Hrvatska opet ima predstavnika u Ligi prvaka. Čestitke Dinamu, igračima, stručnom stožeru i rukovodstvu kluba na sjajnom rezultatu koji potvrđuje visoku kvalitetu i naporan rad na svim razinama kluba", izjavio je Šuker uz dodatak:

"Zahvaljujem i svima iz nogometne Europe koji su nam poslali čestitke. Mnogi se pitaju kako tako geografski mala zemlja može biti tako velika u nogometnom smislu, a znamo da je to plod talenta i mukotrpnog rada nogometne obitelji."

Dinamo je zasad jedini, a šansu da mu se u europskoj jeseni priključe imaju i Hajduk i Lokomotiva - jedni i drugi plasirat će se u Europa ligu ukoliko u revanš utakmicama play-offa pobijede s po 1:0.

"Danas smo svi Hajduk i Lokomotiva! Ne moramo posebno naglašavati što bi za hrvatski nogomet značilo da oba kluba osiguraju europsku jesen i zato im držimo palčeve da daju svoj maksimum, a u tom slučaju, vjerujem da Maccabi Tel Aviv i Genk nisu neprelazne prepreke. Sretno, budimo ponosni!"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider