Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vratit ću se nogometu'

Suigrač Olića i Perišića pretrpio moždani udar!

Branič njemačkog nogometnog prvoligaša Wolfsburga Brazilac Felipe (27) otkrio je kako je tijekom svjetskog prvenstva u Brazilu pretrpio lakši moždani udar zbog čega je mjesecima izvan stroja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilac se spremao na tv-u gledati utakmicu za treće mjesto na World Cupa između Brazila i Nizozemske kada je odjednom osjetio vrtoglavicu: "Znao sam da nešto nije u redu, no u tom trenutku nisam imao pojma što se događa", otkrio je Felipe koji je uspio nazvati fizioterapeuta Michelea Putara koji je odmah pozvao hitnu pomoć.

"Michele mi je možda spasio život," dodao je.

U bolnici je ustanovljeno da je došlo do poremećaja cirkulacije u mozgu i lijeva strana Felipeova tijela prestala je funkcionirati kako treba.

"Znam da sam već dugo izvan terena, no sada je na prvom mjestu moje zdravlje. Siguran sam kako ću se vratiti profesionalnom nogometu", kazao je suigrač naših Ivice Olića i Ivana Perišića koji još uvijek ima manje probleme s vidom, ali se dobro oporavlja.

Felipe igra za Wolfsburg od 2012. godine, a jednu sezonu je proveo na posudbi u Stuttgartu. Igrao je i za portugalski Nacional, te belgijski Anderlecht.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider