Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ajme, pa kako je ovo moguće?

Pa dobro - za što im služi VAR?! Pogledajte kako su suci ove sezone "uništili" Napoli

Podno Vezuva su frustracije goleme, ništa im ne polazi za nogom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napoli proživljava najlošiju sezonu u posljednjih nekoliko godina kad je u pitanju domaće prvenstvo.

Klub koji će uskoro odmjeriti snage s Barcelonom u osmini finala Lige prvaka nalazi se na razočaravajućem 11. mjestu Serie A, sa samo osam pobjeda u 23 kola.

Tako mizernom bodovnom saldu uvelike su kumovale unutarnje razmirice u klubu - rat između predsjednika i dijela igrača te sada već bivšeg trenera Carla Ancelottija - ali i nezanemariv broj sudačkih pogrešaka koji se dogodio na štetu Napolitanaca.

Sporne situacije koje zapravo i nisu sporne

Fanovi Napolija napravili su kompilaciju sa čak 13 situacija koje navode kao sporne odnosno one u kojima nije sviran jedanaesterac za njihovu momčad.

Mnoge od njih zapravo i nisu sporne: u njima je sve čisto i radi se o grubim sudačkim pogreškama.

Da stvar bude još nevjerojatnija, ovakve stvari u jednoj od najjačih liga svijeta događaju se unatoč tom što Talijani već godinama koriste VAR.

Upravo tu Napolitanci i vide zavjeru protiv svog kluba, jer u samo jednoj od spornih 13 situacija koje možete vidjeti na ova dva videa sudac je konzultirao VAR (i donio ispravnu odluku).

Zbog čega u svim drugim slučajevima suci nisu konzultirali svoje kolege u VAR sobi, to će ostati misterij, a ujedno i slaba utjeha Napoliju koji je ostao zakinut za solidan broj bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider