Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kapitalna pobjeda

Subašićev Monaco preživio još jedno teško gostovanje u utrci s PSG-om

Klub iz Kneževine u neizvjesnoj je utrci s Parižanima za novog prvaka Francuske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 34. kola francuskog nogometnog prvenstva Monaco je na gostovanju pobijedio Lyon 2:1 i vratio se na vrh Ligue 1.

Gosti su nakon prvog poluvremena vodili 2:0 golovima Radamela Falcaoa (36) i Kyliana Mbappea (44). Lyon je u 51. minuti smanjio golom Lucasa Tousarta, a u nastavku susreta imao još nekoliko lijepih prilika, no gosti su uspjeli obraniti vodstvo i osvojiti važna tri boda.

Danijel Subašić je branio za goste.

U ranije odigranom susretu St Etienne i Rennes su odigrali 1:1, međutim utakmicu su obilježili novi neredi navijača. Dvoboj na stadionu Geoffroy-Guichard igran je bez gledatelja zbog kazne koju je St Etienne dobio zbog divljanja navijača u nedavnom derbiju protiv Lyona.

Međutim, skupina navijača St.Etiennea je u 16. minuti provalila na stadion i ušla na tribine nakon čega je sudac prekinuo susret i povukao momčadi u svlačionice. Prekid je trajao više od 15 minuta dok policija i zaštitari nisu domaće ultrase izbacili s tribina. U nastavku susreta nije bilo incidenata, a susret je zavšio 1:1.

Domaćin je poveo u 40. minuti golom Slovenca Roberta Beriča, a pet minuta kasnije izjednačio je Mexer.

Identičnim rezultatom završio je i susret između Toulousea i Nice. Toulouse je poveo u 56. minuti, a tri minute kasnije izjednačio je Valentin Eysseric.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider