Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretni zbog Mandže

Subašić: Pokazali smo da je Hrvatska među 10 najboljih na svijetu

Subašić je jako zadovoljan rezultatima hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je na gostovanju kod Kosova u kvalifikacijama za SP 2018. godine stigla do prve pobjede. Vatreni su zabili šest golova, a mrežu je netaknutom sačuvao prvi vratar Danijel Subašić.

"Vidio sam vrlo dobru i efikasnu Hrvatsku. Rano smo zabili gol zahvaljujući izvrsnoj reakciji Marija Mandžukića, kojemu čestitam na sva tri poteza za pogotke. Jako smo sretni zbog Mandžukića, on je naš prvi napadač i to je potvrdio. Naravno, čestitam i svim suigračima na dobroj predstavi, posebno Mitroviću na prvijencu, i vjerujem da će nam ovo biti dobar poticaj za dalje, prvenstveno za susret s Finskom", rekao je Subašić za hns-cff.hr.

Subašić je jako zadovoljan reprezentacijom.

"Hrvatska je među deset najboljih reprezentacija svijeta, to smo pokazali i u rujnu protiv Turske, jedino nam je tada nedostajalo i malo sreće s vratnicama. Nije nikome lako zabiti šest golova, ali tako je to u nogometu - protiv Turske nije ništa htjelo ući, sada smo realizirali skoro sve prilike. Odigrali smo dobru i odgovornu utakmicu na zahtjevnom terenu i možemo biti vrlo zadovoljni igrom i rezultatom koji smo ostvarili", zaključio je vratar Monaca i Hrvatske.

A prvi pogodak za Hrvatsku zabio je branič Rijeke Matej Mitrović kojem je to bio drugi nastup.

"Nažalost, priliku sam dobio jer se Ćorluka ozlijedio, ali pokušao sam je iskoristiti najbolje što mogu. Sretan sam i zadovoljan, a fenomenalan je osjećaj zabiti prvijenac. Bilo mi je lakše u drugom poluvremenu jer smo već riješili utakmicu, a potrudio sam se što bolje uklopiti i nadam se da sam to dobro odradio", rekao je Mitrović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider