Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Marseille ponudio vrh PSG-u

Subašić obranio jedanaesterac i odveo Monaco do pobjede

Monaco našeg Danijela Subašića upisao je pobjedu u posljednjoj utakmici dana 16. kola francuskog Le Championnata. Na stadionu Louis II. pao je Lens s 2-0, a naš je vratar obranio jedanaesterac...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Monaco je ostao s igračem manje u 35. minuti nakon što je isključen Wallace. No to nije obeshrabrilo momke Leonarda Jardima da i dalje jure tri boda.

Trud im se isplatio u 64. minuti kada je Dimitar Berbatov realizirao jedanaesterac, dok je istovremeno Subašić pet minuta kasnije obranio isti Pierricku Valdiviji.

Pobjedu Monaca potvrdio je Yannick Ferreira Carrasco u trećoj minuti sudačke nadoknade, prekrasnim pogotkom izvan šesnaesterca.

Monaco je osmi sastav prvenstvene ljestvice s 23 boda na svom kontu, 12 manje od vodećeg Marseillea.

Nogometaši Olympique Marseillea odigrali su samo 1-1 na gostovanju kod Lorienta, što je omogućilo da PSG pobjedom u srijedu protiv Lillea preuzme vodstvo na prvenstvenoj ljestvici.

Marseille je poveo zgoditkom Dimitrija Payeta (32), no samo pet minuta kasnije njihov bivši igrač Ganac Jordan Ayew izjednačio je iz kaznenog udarca. Marseille vodi s 35 bodova, a PSG ima 33 i spomenutu utakmicu manje u kod Lillea.

U drugoj utakmici Toulouse je slavio kod Nantesa s 2-1. Pobjedu su gostima donijeli Issiaga Sylla (24) i Martin Braithwaite (85), dok je strijelac za "kanarince" bio Jordan Veretout (64pen).

Le Championnat, 16. kolo:


Monaco - Lens 2-0
Lorient - Marseille 1-1
Nantes - Toulouse 1-2

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider