Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamijenio ga Pedro

Suarez se vratio asistom: 'I dalje smo ispred Reala, a to je najvažnije!'

Luis Suarez vratio se nogometu u Clasicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četveromjesečna suspenzija zbog ugriza Giorgija Chiellinija na Svjetskom prvenstvu u Brazilu istekla je uoči velikog obračuna na Bernabeuu pa se Luis Suarez mogao predstaviti španjolskoj publici na velikoj pozornici.

Furiozni REAL režirao totalni preokret: Barca 'nestala' u nastavku!

Ronaldo pobjednik 'privatnog' Clasica: Je li Messi tragičar Barce?

Suprotno najava, Urugvajac se našao u početnom sastavu Barcelone koja je na treninzima uvježbavala pakleni trojac (Messi-Suarez-Neymar).

Na terenu je proveo nepunih 70 minuta, a najvrijednije što treba izdvojiti jest proigravanje u četvrtoj minuti utakmice za Neymarov pogodak, koji je ostao u sjeni velikog Realova preokreta.

Nema sumnje da će Suarez biti sve bolji kako se bude uigravao s Messijem i Neymarom. Jedno su treninzi, a drugo utakmice...

"Nakon 1:1 smo kontrolirali igru i imali šanse postići drugi gol. Na ovom nivou teško je stvarati šanse, ja sam pokušavao sve što je u mojoj moći da pomognem svom klubu. Uvjeren sam da ovaj poraz neće utjecati na momčad Barcelone. Idemo dalje, i prije je bilo ovakvih situacija, ali najvažnije je da ostajemo bod ispred Reala", izjavio je Suarez nakon utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider