Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će zanimljivo

Suarez na terenu zajedno s Halilovićem, Rakitić ipak igra u Malagi

Prema posljednjim informacijama katalonskih medija, Ivan Rakitić ipak bi trebao nastupiti za Barcelonu na sutrašnjem gostovanju kod Malage u 5. kolu Primere…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski veznjak zadobio je nezgodan udarac u mišić u prošlom kolu protiv Levante u Valenciji, gdje je sudjelovao s jednim ali prekrasnim pogotkom u pobijedi Barcelone od 5:0.

Rakitić je zadobio hematom zbog kojeg je zajedno s Neymarom bio na poštedi na jučerašnjem treningu Barcelone, ali čini se da će sve biti u redu do sutrašnje utakmice s Malagom.

U srijedu će prvu utakmicu odigrati i urugvajski napadač Luis Suarez koji je ovog ljeta stigao u Barcelonu iz Liverpoola, no još nije upisao nijedan nastup za „blagugranu“ zbog suspenziju koju vuče sa Svjetskom prvenstva gdje je ponovno glumio „vampira“, ugrizao je Giorgija Chiellinija za rame.

Suarezu kazna istječe točno pred „el clasico“ 25. listopada, no igrat će za Barceloninu B momčad, u kojoj nastupa i hrvatski reprezentativac Alen Halilović, u prijateljskoj utakmici protiv selekcije Indonezije.

„Igrat će s mladim igračima, ali to mu ne smeta, dobro će mu doći da se vrati u formu“, najavio je trener Barcelone Luis Enrique.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider