Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Većina maloljetnici?!

Strava i užas poljskih huligana: Policija objavila horor snimku sa šokantnim detaljima

Tu rivalstvo više ne postoji, odavno je ono preraslo u mržnju koja je ovog tjedna dobila novu dimenziju.

Mladi huligan iz Krakowa (Screenshot: YouTube)

Šokantne scene stižu iz Poljske, nedaleko grada Krakowa gdje se dogodio napad huligana od kojih su polovica - maloljetnici.

Mladi huligani iz redova navijača Wisle Krakow na jednoj su autobusnoj stranici dočekali autobus za kojeg su znali da se u njemu nalaze pripadnici navijačke skupine kluba Cracovia, koji je također iz grada Krakowa i Wislin je najveći rival.

Neko vrijeme nisu uspijevali ući u autobus, ali su na koncu nekako otvorili vrata, propustili djevojke koje su se zatekle unutra i onda ušli. Na snimci nadzornih kamera točno se vidi kako je jedan od huligana izvadio veliki nož prilikom ulaska u autobus i s tim nožem tukao svoje "kolege". Osim tog noža, imali su i suzavac.

Pomoću snimke iz autobusa poljska policija je brzo identificirala i pronašla napadača s nožem. Došli su po njega u zgradu u kojoj živi s roditeljima i uhitili ga, a u grmu ispred zgrade su pronašli nož koji je koristio u napadu.

Poljska policija je sve što se događalo uklopila u jedan video i objavila na internetu.

Dodajmo kako je rivalstvo između Wisle Krakow i Cracovije, odnosno između huligana s obaju strana, već odavno prestalo biti rivalstvo i preraslo u istinsku mržnju koja je za posljedicu, tijekom proteklih 20-ak godina, imala i žrtve s obje strane. U tim obračunima, koji su se nerijetko događali daleko od stadiona i nogometnih utakmica, poginuli su neki od istaknutijih pripadnika huligana i Wisle i Cracovije, što je raspirilo mržnju do te mjere da se i srednjoškolci ponašaju na ovako šokantan način kao što se može vidjeti na ovoj snimci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider