Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Neobranjivo

Strašna najava za Italiju: Pogledajte ubojite ljevice Badelja i Brozovića

Hrvatski nogometaši bili su u jednim od glavnih uloga u nedjelju navečer kada su se igrale posljednje utakmice talijanske Serie A ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Inter na svom San Siru s 4:3 bio bolji od Empolija, a jedan je pogodak u tu pobjedu ugradio i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. On je u 70. minuti ljevicom opalio po jednoj odbijenoj lopti i neobranjivo pogodio donji desni kut suparničkog gola.

Inter, za koji uspješno nastupa i drugi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, je sezonu završio na razočaravajućem 8. mjestu.

Fiorentina je također zaključila prvenstvo pobjedom. Protiv Chieva je bilo 3-0, a posljednji pogodak postigao je Milan Badelj u 93. minuti. Badelj je primio jednu loptu na otprilike 35 metara, sjurio se prema šesnaestercu, odigrao sjajan 'dupli pas' s Federicom Bernardeschijem, te potom ljevicom neobranjivo tukao u donji lijevi kut gostujućeg vratara.

Bio je to sjajan golgeterski završetak sezone za hrvatske nogometaše, koji će za 12 dana konkurirati za mjesto u reprezentaciji koja na Poljudu, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine, dočekuje Francusku.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider