Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napokon gotovo?

Andrej Kramarić ipak prelazi u Leicester, ali iza transfera stoji - Chelsea

Sapunica oko odlaska Andreja Kramarića u Chelsea je navodno završena - po drugi put...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su ga mediji, što domaći što strani, već preselili u Chelsea  prije nekoliko dana, ali se oko odlaska Andreja Kramarića stvar prilično zakomplicirala. Prenosili su engleski tabloidi neke hrvatske medije koji su puno prerano objavili kako je prvi strijelac HNL-a već igrač Chelseaja. Realnost je bila drukčija, prvo su s Kantride poslali protuponudu, a onda je uslijedila tišina.

Sve do danas kada su opet pojavila vijest - Kramarić je sve dogovorio s Chelseajem odnosno Leicester Cityjem. Barem tako tvrdi poznati talijanski novinar Skya i ponajveći stručnjak za 'mercato' Gianluca Di Marzio.

Kramariću se očito nije sviđala opcija odlaska na posudbu u nizozemski Vitesse, klub ništa jači a vjerojatno i slabiji od Rijeke. Tu je bio prvi problem, a drugi je bio onaj na relaciji Rijeka - Kramarić stariji.

Rijeka bi zaradila više da proda svog napadača u Leicester koji je navodno nudio 10 milijuna eura. Chelsea je nudio puno manje, oko 4 milijuna eura plus bonusi (3 milijuna) koji se možda nikad ne bi isplatili klubu s Kantride ako Krama ih Krama nikad ne zaradi. No, Chelsea je nudio veću plaću što ide na mlin obitelji Kramarić i tu se stvar komplicirala posljednjih dana.

Na kraju su dva kluba očito našla rješenje na radost i Rijeke i Kramarića. Prva stanica je Leicester, a onda bi na ljeto trebao prijeći u Chelsea. Pitanje je koliko će na kraju transfer iznositi i tko će dati koliko u ovom poslu. Kako bilo, čini se kako ćemo hrvatskog napadača gledati u Premier ligi već ove sezone i nosit će plavi dres, onaj Leicestera, posljednje momčadi engleske lige.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider