Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Hvala ti, maestro"

Zbogom Maestro: Pirlo napušta Italiju i odlazi u MLS

Službena potvrda je stigla! Talijanski nogometni maestro Andrea Pirlo napustio je redove Juventusa i zaputio se prema SAD-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već je neko vrijeme poznato da će Pirlo napustiti Juventus i u završnici svoje karijere zaigrati u MLS-u, a sada je stigla i službena potvrda.

"Pirlov fantastični četverogodišnji boravak u Juventusu stigao je do kraja. Njegov prelazak u New York City je danas kompletiran", stoji na službenoj stranici kluba iz Torina.

"Pirlo je predstavljao početak povratka u sami vrh talijanskog i europskog nogometa. Započeo je novi ciklus koji ćemo nastojati nastaviti bez njega. Bilo je zadovoljstvo živjeti s njim četiri sjajne godine. Hvala ti na svemu, Maestro, sretno", stoji na službenoj stranici torinskog kluba.

Pirlo se oglasio putem svog Twitter profila.

Teško je izraziti emocije kroz riječi, pogotovo kada je riječ o četiri vrlo važne godine mojeg života. Sve što mogu reći je jedno veliko hvala svima koji su me podupirali tijekom ove avanture. Nije bilo lako odlučiti, ali stigao je trenutak kada je vrijeme za novu avanturu. No nikada neću zaboraviti povezanost koju sam imao s Juventusovim bojama. Do samoga kraja - FORZA JUVE"!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider