Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nužne promjene

Steven Gerrard brutalno iskren o Liverpoolu

Liverpool u povratničkoj sezoni Lige prvaka nije uspio izboriti osminu finala iako su imali sjajnu priliku to učiniti u posljednjem kolu pobjedom protiv Basela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završilo je 1:1 i nastavak europskih pohoda će Redsi imati u Europskoj ligi.

''Znao sam da će biti teško nakon izjednačenja jer smo imali malo vremena i deset igrača. To nam je da malu nadu. Trener nam je na poluvremenu rekao da nismo dovoljno dobri te moramo izaći na teren i boriti se. Navijači su nas nosili, ali nažalost, nismo uspjeli'', rekao je kapetan Liverpoola Steven Gerrard i osvrnuo se na Markovićem crveni karton:

''Nažalost, nije bilo dovoljno snage u posljednjih 15 minuta, prvenstveno jer smo igrali s igračem manje. Nisam vidio incident kod isključenja Markovića, ali mislim da je isključenje preoštro dosuđeno.''

Kapetan je iskreno priznao da njegova momčad nije zaslužila prolazak.

''Nismo zaslužili proći dalje nakon ovakve igre. Nismo bili dovoljno dobri. Ali treba reći da se plasman traži kroz šest utakmica i to je dokaz da nismo bili dovoljno dobri. Moramo vidjeti što se da promijeniti. Najvažnije da nam se vrate ključni napadači kako bismo izborili plasman među najbolja četiri u prvenstvu. Uvijek želimo biti bolji pa tako i ovog puta'', zaključio je Gerrard.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider