Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Remete im planove

Sprema li se novi udarac Liverpoolu? Ovaj put Real kupuje…

Nakon odlaska Luisa Suareza Liverpool bi mogao ostati i bez Raheema Sterlinga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Era u Liverpoolu bez Luisa Suareza nije dobro započela. Brendan Rodgers je potrošio puno novca, ali takva zamjena ne može se naći. Nije to Rodgers uspio ni s nekoliko nogometaša (Balotelli, Lallana, Marković, Lambert), a možda najveće pojačanje mu je čovjek koji je već bio tamo.

Nakon što ga je svijet upoznao prošle sezone, Raheem Sterling ove se potvrđuje kao ključni čovjek Redsa. Krajem godine tek će napuniti 20 godina, a mnogi govore kako se radi o budućem najboljem engleskom nogometašu.

Sterling treba produžiti ugovor s Liverpoolom, ali vijesti s otoka govore kako ne ide sve po planu oko novog ugovora. Ovaj mu vrijedi još tri godine, ali plaća je ta koja čini razliku. Apetiti su se povećali, a Liverpool bi ga morao znati zadržati.

Pišu engleski mediji kako se opet javio Real Madrid koji želi poremetiti planove na Anfieldu. I ranije se govorilo o interesu Madriđana, a sada su navodno odredili Sterlinga za kupovinu sljedećeg ljeta.

Nakon što je Barcelona odvela Luisa Suareza, odlazak Sterlinga bio bi novi veliki udarac za šampionske ambicije Liverpoola u sljedećim sezonama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider