Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teška situacija

Srna se tajno sastao s Torcidom, Modrić nije došao na sastanak s BBB-ima?

U medije je procurila vijest o navodnom tajnom sastanku kapetana reprezentacije s navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Darijo Srna prije koji dan je zagonetno rekao medijima kako će 'o stanju hrvatske reprezentacije koje nije bajno pričati nakon utakmice s Maltom'. Već se tu dalo pročitati između redaka kako je kapetan reprezentacije pod pritiskom navijača koji traže odlazak aktualnih čelnika HNS-a predvođenih Mamićem i Šukerom.

No, do danas nije znalo da je čak i došlo do susreta predstavnika Torcide i Srne u hotelu u kojem je smještena reprezentacija, prenosi Slobodna Dalmacija. Plan je bio, prenosi isti izvor, da se Srna kao igrač ponikao u Hajduku sastane s pripadnicima Torcide, a Luka Modrić s Bad Blue Boysima. No, Modrić, koji je nedavno svjedočio protiv Zdravka Mamića u istrazi USKOK-a, nije se pojavio.

Podsjetimo, Torcida je jučer priopćenjem upitala igrače 'nije li ih sram igrati za reprezentaciju jednog čovjeka?' te ih pozvala da bojkotiraju nacionalnu momčad dok je aktualno vodstvo na vlasti.

Darijo Srna je razgovarao s navijačima preko sat vremena. Navodno se nije složio da se reprezentacija bojkotira, no neće mu biti lako ostati omiljen među navijačima u Dalmaciji i u isto vrijeme šutjeti oko problema u hrvatskom nogometu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider