Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIJE ZNAO GDJE IGRAJU

Srna iznenađen: 'Očekujem da reprezentacija igra i na Poljudu'

Nakon utakmice hrvatski su nogometaši bili sretni zbog visoke pobjede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska je Norvešku rezultatski razbila s 5:1. No, izbornik Niko Kovač nezadovoljan je s nešto lošijih prvih 30 minuta nakon kojeg je mučenje završio projektil Marcela Brozovića. U miks zoni se miješao osječaj zadovoljstva zbog visoke pobjede, ali i realnosti zbog stanja na terenu u većem dijelu utakmice.

KOMENTAR IVICE MEDE Tako pobjeđuju velike momčadi: Brozović odigrao partiju karijere

Kovač ljutit unatoč pet komada: Ne želim to više vidjeti

Tuga u norveškim medijima: Najteži poraz u zadnjih 30 godina

''Prije svega smo zadovoljni rezultatom. Ipak nije mala stvar zabiti Norveškoj pet golova'', rekao je Luka Modrić koji je zbog crvenog kartona Vedrana Ćorluke ipak morao ostati u igri svih 90 minuta unatoč virozi.

''Normalno sam izdržao utakmicu, dobro sam'', poručio je veznjak Real Madrida.

Ivan Rakitić bio je žrtva taktičke zamjene pa je umjesto njega ušao Gordon Schildenfeld, kasnije i strijelac četvrtog gola.

''Bitna je samo pobjeda jer iako rezultat zvuči dobro to nije bila naša najbolja utakmica'', realan je Barcelonin Rakitić.

Zanimljiva je bila i izjava Darija Srne koji je pohvalio atmosferu na Maksimiru. Skupilo se čak 24 tisuće navijača i osim nekih ružnih skandiranja ni jednog incidenta nije bilo.

''Nadam se kako će u Splitu isto biti ovakva atmosfera jer je Split to zaslužio.''

Hrvatski kapetan ostao je iznenađen kada su mu novinari otkrili kako je HNS ipak i Italiju 12. lipnja odlučio smjestiti na Maksimir.

''Nadam se kako će reprezentacija konačno igrati na Poljudu i da će se napokon HNS i Split dogovoriti'', jasno je poručio Darijo Srna.

Slažete li se s izbornikom Kovačem?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider