Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perišiću leži Osijek

Srna dobro prošao, Modrić poručio: Ovdje se najbolje osjećamo!

Hrvatski nogometaši bili su zadovoljni nakon pobjede nad Izraelom u Osijeku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna napustio je teren potkraj prvog poluvremena utakmice s Izraelom zbog ozljede. U prvi trenutak činilo se da se radi o težoj ozljedi, no nasreću ipak se radilo samo o poderotini.

Ostaje veliko pitanje: Ima li Čačić hrabrosti povući potez o kojem priča cijela Hrvatska?

„Već sam se prepao, ali sada već mogu puno lakše stati na nogu“, kazao je Srna nakon prijateljske utakmice u kojoj je Hrvatska slavila sa 2:0.

„Imao sam dosta sreće, nadam se da ništa nije puklo. Ne znam hoću li igrati protiv Mađarske, o tome će odlučiti liječnici.“

Srna je prokomentirao novi sustav igre.
„Isprobali smo ga bez ijednog treninga, tako da je logično da nije bilo bajno. Sviđa nam se ta nova formacija, ali treba vremena da se to uigra. U ofenzivi je bilo dobro, a u defenzivi može puno bolje. Najvažnije je da smo pobijedili“, naglasio je Srna.

Prilikom izlaska s terena Luka Modrić nagrađen je pljeskom desetak tisuća gledatelja u Gradskom vrtu.
„Odigrali smo dobro, pogotovo prvo poluvrijeme. Teren je bio dosta težak, ali bili smo dosta bolji. Treba raditi na novom sustavu, ako ćemo nastaviti igrati u toj formaciji i ispravljati pogreške.“

Atmosfera?
„Ovdje se najbolje osjećamo, to je istina. Hvala navijačima što su došli u tako velikom broju.“

Ivan Perišić je zabio prvi gol i opet odigrao vrlo dobru utakmicu u Gradskom vrtu.
„Osijek mi leži. Četiri utakmice, pet golova i dvije asistencije. Ipak, najvažnije je bilo isprobati novi sustav i da se nitko ne ozljedi. Nadam se da će sve biti dobro sa Srnom. Idemo probati pobijediti i u Mađarskoj“, zaključio je Perišić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider