Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Derbi na Parku mladeži

Dinamo zaustavljen u Splitu: Još jedna blijeda partija Mamićevih pulena

U derbiju 14. kola Prve HNL Dinamo je zaustavljen na Parku mladeži pruživši još jednu blijedu partiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Split i Dinamo remizirali su 0:0 na Parku mladeži. Bio je to derbi bez puno atraktivnosti i pogodaka. Na tribinama je bio i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić kojem je istekla kazna o zabrani posjete stadiona u Splitu.

Nakon blijede partije protiv Red Bulla u Salzburgu i lošeg nastupa protiv Opatije u Kupu, Dinamo je podbacio i na gostovanju u Splitu. Mamićevi igrači nisu uspjeli pronaći put do mreže Splitovog vratara i tako nastavili seriju neuvjerljivih igara i prosječnih rezultata.

Dinamu su se promašaji na kraju mogli i osvetiti. Naime, Pinto je teško pogriješio u 90. minuti pri jednom pokušaju dodavanja unatrag, Rog mu je oteo loptu, sjurio se prema Eduardu koji ga je srušio na rubu kaznenog prostora. Vratar Dinama je za to dobio samo žuti karton, iako je to vrlo lako mogao, a možda i trebao biti crveni karton. Na kraju je Split zapucao slobodan udarac i Dinamo može biti sretan što još nije primio pogodak.

Neporaženom Dinamu je to tek treći remi u dosadašnjem dijelu prvenstva, a Zagrepčani su ostali vodeći sa sedam bodova više od drugoplasirane Rijeke koja ima utakmicu manje.

Sastavi:

DINAMO: Eduardo - Pinto, Šimunović, Taravel, Ibanez - Ademi, Brozović, Antolić - Soudani, Čop, Wilson.

SPLIT: Zagorac - Vrgoč, Glumac, Galović, Glavina - Kvesić, Dujmović, Vidović - Ibriks, Roce, Rog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider