Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
dvije teške utakmice

Splićani na Maksimiru, ali Mamić upozorava: 'To što se piše nije normalno'

U subotu u 21 sat na Maksimiru će derbi kola odigrati prva i druga momčad na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo na Maksimiru dočekuje lidera prvenstva, Split. Zvuči čudno, ali takva je situacija na ljestvici nakon pet odigranih kola.

''U subotu nas čeka utakmica prve i druge momčadi na ljestvici i to dovoljno govori. Split je odličan, na Maksimir dolaze kao lider prvenstva i sigurno nas čeka teška, zahtjevna i zanimljiva utakmica. Znam da se više priča o susretu protiv Skenderbeua, ali idemo redom. Želimo dobiti Split, vratiti se na prvo mjesto i tako na najbolji mogući način napraviti uvod za utakmicu u Albaniji'', poručio je na press konferenciji trener Modrih Zoran Mamić.

''Prvi su. To sve govori, zar ne? Igraju u odličnoj formi, imaju tri pobjede doma i dva remija u gostima, primili su dva gola u pet utakmica...'', prenosi njegove riječi službena stranica kluba.

Mamić je nevoljko pričao i o sljedećoj utakmici, onoj u play-offu Lige prvaka protiv Skenderbeua.

''Moram reći da mi se ne sviđa i nije normalno kako se od ždrijeba priča i piše o njima. Radi se o izuzetno kvalitetnoj momčadi, prvaku svoje države koji već godinama ima na okupu istu momčad uz nadogradnje svake godine. Nikako nisu momčad za podcijeniti jer su odlična ekipa u što se uživo na Superkupu uvjerio i naš pomoćni trener Cvitanović kojeg su impresionirali. Prije par godina su dobili Černomorec koji je dobio nas, prošle godine su izbacili Neftči, a ove su s dvije lagane pobjede izbacili moldavski Milsami koji je "skinuo" Sheriff. Jako su dobra momčad. U srijedu su igrali utakmicu Superkupa i izgubili na penale nakon što je susret praktički igrala druga momčad'', rekao je Mamić.

Inače, kub je odustao od kontroverzne odluke da se minutom šutnje oda počast njihovom navijaču i pripadniku BBB-a Tomislavu Salopeku. Potvrde o njegovoj smrti još nema i obitelj je zamolila klub da odustane od minute šutnje.

Cijene ulaznica za utakmicu sa Splitom u subotu su 10 kuna sjever, 20 kuna istok i 30 kuna zapad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider