Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
teže od očekivanog

VIDEO Rafinha spasio Barcu protiv najlošije momčadi Primere

Nogometaši Barcelone u susretu su 10. kola španjolskog prvenstva na svom Camp Nou svladali posljednjeplasiranu Granadu s minimalnih 1-0 (0-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedini gol na utakmici postigao je Rafinha u 48. minuti.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za Barcelonu, koja je sada druga s 22 boda, dva manje od vodećeg Real Madrida, dok je Granada ostala na dnu sa samo tri boda.

Madridski Real je kao gost u Vitoriji svladao Alaves s 4-1 (2-1). Domaći su poveli preko Deyversona (7), ali je Real već do poluvremena preokrenuo rezultat s dva gola Cristiana Ronalda (17-11m, 33). U samoj završnici su Alvaro Morata (84) i Ronaldo (88) svojim trećim golom postavili konačni rezultat. Zanimljivo, Ronaldo je u prvih devet kola postigao tek dva gola u Primeri, a u subotu je i više nego udvostručio svoj konto. Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu za "kraljevski" klub dok se Luka Modrić i dalje oporavlja od ozljede.

Suparnik Dinama u 4. kolu lige prvaka Sevilla je odigrala samo 1-1 kod Sporting iz Gijona. Sevilla je došla u vodstvo već u 4. minuti pogotkom Luciana Vietta, a za Sporting Gijon je izjednačio Moi Gomez (20). Kod Sportinga je Duje Čop igrao do 70. minute.

Sevilla, koja u srijedu dočekuje dinamo u Ligi prvaka, sada je četvrtaa sa 21 bodom, koliko ima i treći Atletico Madrid koji je na svom terenu svladao Malagu sa 4-2 (3-1). Po dva gola za Atletico postigli su Carrasco (6, 86) i Gameiro (24, 43), dok su strijelci za Malagu bili Sandro (31) i Camacho (64). Šime Vrsaljko je i ovu pobjedu Atletica odgledao s klupe za pričuve.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider