Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hvale talent Hrvatske

Strahovali do kraja, ali poručuju: 'Kovačić je odličan, a poznajemo i Halilovića'

Hrvatska U-21 reprezentacija u utorak je protiv vršnjaka iz Španjolske doživjela prvi poraz (2:3) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i prepustila im vrh ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su na početku bili bolji, poveli su 3:0, ali završnica je u potpunosti pripala našim mladićima koji su pritisnuli Španjolce i uspjeli smanjiti na 2:3, ali ipak nije izbjegnut poraz.

''Čestitam Španjolskoj na pobjedi. Počeli smo malo impresionirano, a utakmica je krenula u jednom drugom smjeru nakon prvog španjolskog gola i našeg crvenog kartona'', rekao je izbornik Nenad Gračan.

U sudačkoj nadoknadi nismo imali sreće, prvo je Kovačić pogodio vratnicu, a onda Halilović i gredu.

''Vratili smo se, postigli dva gola, a na kraju imali i šanse za treći koje nismo uspjeli iskoristiti. Najvažnije je da navijači uživaju u ovakvom spektaklu. Nažalost, nismo izašli kao pobjednici, ali tako je to u sportu.''

Španjolski izbornik Albert Celedes bio je zadovoljan zbog pobjede, ali kaže da je strahovao do samog kraja.

''Jako sam zadovoljan pobjedom protiv kvalitetnog protivnika na teškom gostovanju. Izvrsno smo igrali do vodstva 3:0, ali mučili smo se od Pašalićevog gola do samog kraja. Tada su Hrvati krenuli u napad i imali smo problema s kontrolom igre. Kovačić je odličan, a poznajemo i Halilovićev talent, on ove sezone igra još bolje u Sportingu'', rekao je Celedes.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider