Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Što ću ja publici poklanjati?'

VIDEO Špacina najava Zadra: Štimac može seksualno, ja to ne mogu

Stanko Poklepović u svom je stilu najavio utakmicu sa Zadrom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk u nedjelju s početkom u 17:00 dočekuje Zadar. I dok Splićani traže pobjedu kojom bi se izjednačili s Lokomotivom u borbi za Europa ligu, Zadranima je svaki bod bitan u borbi za ostanak koju vode s Istrom i Osijekom.

"Bit će zanimljiva utakmica, oni traže popravak na ljestvici, a mi pobjedu. Nemam nikakvih dilema oko izbora igrača i načina igre, a Zadar jako dobro poznajem", rekao je trener Hajduka Stanko Poklepović koji nije htio otkrivati početni sastav:

"Svi su unutra, a mogu obećati da ću poštovati maksimalno klupski projekt, ali i rezultat. Projekt je proces koji se stvara i radi, počeo je prije mene, a ja ću ga sprovesti pritom pazeći da se ne dogodi nešto ružno ni našem rezultatu ni igračima."

Legendarni Špaco na osebujan je način prokomentirao i trenera Zadra Igora Štimca.

"Imam izvrsno mišljenje o njemu kao treneru, on se može hrvati sa svakim pa i sa mnom. Jači je od mene, a može i seksualno dok ja to ne mogu."

Na upit hoće li pokloniti publici pobjedu također je odgovorio u svom stilu: "Što ću ja publici poklanjati? Nema oni nama poklone bodrenje i civilizirano navijanje, oni su nama neophodni."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider