Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Siguran u titulu prvaka

Soudani produžio ugovor s Dinamom: Milijun eura godišnje!?

El Arabi Hilal Soudani produžio je ugovor s Dinamom na još tri godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alžirski reprezentativac i drugi strijelac HNL-a El Arabi Hilal Soudani potpisao je novi trogodišnji ugovor s Dinamom, objavljeno je u petak na konferenciji za novinare u prostorijama zagrebačkog kluba.

"Možda je dugo trajalo to odlučivanje, ali sretan sam. U Dinamu sam četiri godine, nije se lako rastati nakon toliko godina, a i drago mi je da mogu nastaviti karijeru ovdje. Momčad ima potencijala, jako puno mladih igrača i to mi daje želju da radim s njima i da pružim još više momčadi. Siguran sam da ćemo opet biti prvaci i pokušat ćemo ući u Ligu prvaka, treći put otkako sam ja ovdje", izjavio je novinarima Soudani s kojim je na konferenciji bio i sportski direktor Dinama Romeo Jozak.

"Odlučio sam sad potpisati ugovor kako bih mogao biti miran za završnicu prvenstva. Bit ću sto posto koncentriran na klub i napravit ću sve kako bih pomogao klubu da osvoji prvenstvo. Dobio sam i bolje ponude, financijski najbolju iz Kine, ali nije sve u novcu", dodao je Soudani.

Visina ugovora nije poznata, ali kako je prošle godine Soudaniju ponuđeno da ostane u klubu za milijun eura, nagađa se da se iznos novog ugovora kreće oko te brojke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider