Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real se približio

VIDEO Šou u Sevilli: Barca vodila 2-0 pa prosula pobjedu, padale golčine!

U 31. kolu Primere Barcelona je u gostima kod Seville odigrala 2-2, iako je nakon 31. minute vodila 2-0 golovima Messija (14) i Neymara (31)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izjednačenje Sevilli donijeli su Éver Banega (38) i Kevin Gameiro (84).

Ivan Rakitić, koji je odigrao cijeli susret za Barcu, uputio je dva udarca po golu svog bivšeg kluba. Njegov pokušaj u 69. minuti blokirali su domaći braniči, a u 90. je dobro pucao sa 20 metara, ali je lopta prošla pored vratnice.

Luka Modrić igrao je do 61. minute za Real Madrid koji je na svom Santiago Bernabeu rutinski svladao Eibar sa 3-0, čime je smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom na dva boda. Utakmica je bila odlučena već nakon prvih pola sata kada su Cristiano Ronaldo (21) i Javier Hernandez (31) doveli 'kraljevski' klub u vodstvo od 2-0, da bi konačni rezultat postavio Jese Rodriguez (83) u završnici dvoboja. Malaga je na domaćem terenu remizirala protiv Atletico Madrida, bilo je 2-2, a u sastavu Atletica nije bilo ozlijeđenog Marija Mandžukića.

Antoine Griezmann zabio je za vodstvo Atletica u 25. minuti, ali je u 37. Malaga poravnala autogolom Fernanda Torresa. U 71. minuti Malaga je u vodstvu, strijelac je Samuel Garcia, no u 78. Atletico ipak dolazi do izjednačenja, a ponovno je zabio Griezmann.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider