Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luda završnica

Šok za Real u 89. minuti: Legendarni Talijan "ukrao" im pobjedu

Kraljevski klub na gostovanju u Valenciji je preko Isca stigao do, činilo se, pobjedničkog pogotka, ali onda je nekadašnji talijanski reprezentativac iskoristio pukotinu u obrani Reala i razgalio domaće navijače.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U 22. kolu Primere novi kiks Real Madrida! Odigrali su 2:2 na gostovanju kod Levantea, ostavši bez pobjede nakon što je domaćin izjednačio u 89. minuti.

Junak Levantea je Giampaolo Pazzini, golgeter koji je se nazabijao golova u Serie A da bi se u 34. godini života po prvi put otisnuo u inozemstvo. Prije nekoliko dana, na samom kraju zimskog prijelaznog roka Pazzini je došao u Levante na posudbu iz Verone, i u debitantskom nastupu za klub iz Valencije oduševio navijače.

Ušao je u igru u 77. minuti, četiri minute poslije toga Isco je donio Realu novo vodstvo i, činilo se, sva tri boda, ali hrabri domaćini se nisu predavali i preko Pazzinija su stigli do zasluženog boda. Iskoristio je talijanski napadač jednu pukotinu u obrani Reala i u padu majstorski pogodio suprotni kut Keylora Navasa.

U prvom poluvremenu je Sergio Ramos zabio u 11. minuti za Real, a Emmanuel Boateng je u 43. poravnao.

Luka Modrić je svih 90 minuta proveo na terenu, a Mateo Kovačić na klupi.

VIDEO ----> Levante - Real Madrid 2:2

Real sada ima jednaki broj odigranih utakmica kao i vodeća Barcelona za kojom kasni nevjerojatnih 18 bodova.

U ostalim utakmicama odigranima u subotu Eibar je demolirao Sevillu s 5:1, a pobjede su s identičnih 2:1 ostvarili Betis protiv Villarreala te Alaves protiv Celte.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider