Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjajna priča se nastavlja

Vođa ostaje u Juventusu

Andrea Pirlo ostat će igrač Juventusa do ljeta 2016. godine. Pirlo je stavio potpis na produženje ugovora čime je definitivno otklonio sva nagađanja o budućnosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se spominjao interes nekoliko klubova iz MLS-a, Andrea Pirlo odlučio je ostati u Juventusu i nastaviti karijeru u talijanskom prvaku. Stigla je i službena potvrda, Pirlo ostaje u Juventusu do 30. lipnja 2016. godine.

"Sjajna priča se nastavlja. Profesor je potpisao ugovor s Juventusom do 30. lipnja 2016. godine. Vođa na terenu, ubojit za protivnika, s njim smo osvojili tri uzastopna naslova prvaka i dva Superkupa. U 131 odigranoj utakmici Pirlo je bio dirigent na travnjaku i čovjek od kojeg je počinjala svaka akcija", stoji u priopćenju na službenoj Juventusovoj stranici.

Pirlo je profesionalnu karijeru započeo u Bresciji u kojoj je igrao do 1998. godine nakon čega je preselio u Inter. Tamo se nije naigrao te je proslijeđen na posudbe u Regginu i Bresciju da bi 2001. godine prešao u Milan gdje je igrao narednih deset godina, sve do odlaska u Juventus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider