Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jalova inicijativa

Slavenov bunker izdržao: Očajni Hajduk bez pobjede u Koprivnici

U trećoj utakmici 14. kola HNL-a nije bilo pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Belupo i Hajduk su odigrali 0:0 u sklopu 14. kola HNL-a čime su Splićani propustili priliku skočiti na drugo mjest koje nakon ovog kola drži Osijek zahvaljujući pobjedi nad Lokomotivom te trijumfu Dinama nad Rijekom.

Novom treneru Slavena Tomislavu Ivkoviću glavni cilj uoči ove utakmice bio je ne izgubiti. I u tome je uspio, posegnuvši za klasičnim bunkerom kojeg je u drugom poluvremenu s određenim promjenama u sastavu i pojačao.

Ogromna je bila Hajdukova nadmoć u posjedu lopte, ali ništa više od toga nisu imali gosti. Nisu uspjeli stvoriti ni jednu jedinu izrazitu priliku, u svojim redovima imali su previše indisponiranih igrača.

U nastavku je Hajduk pokušao igrati s dugim loptama na Huga Almeidu koji je nakon prvih 45 minuta zamijenio Francka Ohandzu, ali nije išlo. Stoperi domaćeg sastava lakoćom su kupili sve te ubačaje, Slavenova obrana je izdržala i po prvi put nakon tri mjeseca, još od dvoboja drugog kola protiv Lokomotive, Koprivničanci na svom terenu nisu primili pogodak.

U idućem kolu Slaven Belupo čeka novi težak ispit, u goste im stiže vodeći Dinamo dok će Hajduk na Poljudu ugostiti Rudeš.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider