Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nisi se pripremio'

VIDEO Bilić i novinar se dobro šalili za vrijeme intervjua

Slaven Bilić i njegov West Ham nastavili su sa serijom pozitivnih rezultata u engleskoj Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

West Ham Slavena Bilića sinoć je pobijedio Watford s 3:1 i tako nastavio s odličnim rezultatima ove sezone. Trenutačno se nalazi na šestoj poziciji, zaostaje tri boda za Manchester Unitedom koji drži poziciju koja vodi u Europsku ligu sljedeće sezone.

Nakon šokantne utakmice protiv Leicestera, u kojoj su u petoj minuti sudačke nadoknade izgubili sva tri boda, Bilićevi nogometaši potpuno su se oporavili i odigrali odličnu te uzvratili Watfordu koji ih je u prvom dijelu sezone pobijedio 2:0.

"Tražili ste osvetu protiv Watforda, jeste li ju dobili?", upitao je novinar Slavena Bilića, a ovaj mu je brzinski odgovorio:

"Osveta je riječ koja se ne bi trebala koristiti u sportu. Evo, niste se pripremili za ovaj intervju", rekao je bivši hrvatski izbornik novinaru, ali se odmah nasmijao i dao do znanja da se radi o šali, a onda se uozbiljio:

"Željeli smo dokazati Watfordu da smo bolja momčad nego što smo to pokazali u prvoj utakmici na njihovom terenu koju smo izgubili. Oni su u glavama bili već u vikendu i utakmici FA kupa te su odmarali igrače, što se očekivalo. Ali i dalje su dobra momčad. Bojao sam ove utakmice, ali dobro smo reagirali... Zasluženo smo pobijedili, trebali smo zabiti još pokoji pogodak, ali najbitnije jest da smo osvojili tri boda", kazao je Bilić.

Osvrnuo se Bilić i na cijelu dosadašnju sezonu.

"Žrtve smo vlastitog uspjeha i ljestvica je sve viša i viša. Nosimo se s tim dobro. Ova utakmica je bila velika, igračima sam rekao da je sezona ionako dobra ili vrlo dobra, a nakon ove utakmice idemo uloviti momčadi ispred nas. No, moramo gledati i na Liverpool koji je iza nas, ali je u odličnoj formi".

Narednog vikenda igra se FA kup pa će West Ham imati desetak dana stanke.

"Naravno da nismo to željeli jer smo se nadali plasmanu u polufinale kupa. No, kad smo već ispali, dobro će nam doći malo odmora", zaključio je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider