Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već su se javili

Bilić dobiva sjajnu ponudu za najboljeg igrača: Hoće li ga 'izuti iz cipela'?

Dimitri Payet, nogometaš West Hama, jedno je od najvećih otkrića Premierlige ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski reprezentativac Dimitri Payet prošlog je ljeta stigao na Upton Park za svega 15 milijuna eura, a svojim je igrama zaludio europske velikane.

Slaven Bilić je, eto, samo s tim transferom napravio veliku stvar za Čekićare, a Payet je bio isključivo njegova želja. Inzistirao je na igraču kojeg je pokušao dovesti još u razdoblju u kojem je trenirao Bešiktaš.

"Došao sam zbog Bilića, uvjerio me još na pregovorima da se radi o odličnom stručnjaku koji vjeruje u svoj projekt. Slaven me oduševio već prije početka sezone", istaknuo je nekoliko puta Francuz kojeg Bilić cijelu sezonu 'mazi i pazi'.

No, za manje klubove uvijek je takav rasplet situacije dvosjekli mač. Jer, koliko god ih igrači oduševljavaju svojim predstavama, znaju da će se na kraju sezone javiti nogometni velikani i mahati milijunima, baš kao što se sada događa u Payetovu slučaju. Naime, za njega su zainteresirani Real Madrid, Barcelona i PSG, tri velikana s puno novca.

PSG već pripremio 50 milijuna eura

Bilić bi, naravno, želio zadržati najboljeg igrača, ali pitanje je može li odoljeti silnim milijunima.

Engleski mediji danas su se raspisali upravo na tu temu te tvrde da bi ga klub pustio za više od 50 milijuna eura, a navodno se već javio jedan klub koji je spreman uplatiti takvu odštetu. Englezi pišu kako je bogati francuski prvak PSG već pripremio 50 milijuna te da će uskoro poslati i službenu ponudu.

Hoće li se Bilića uopće nešto pitati u cijeloj priči? Može li se odbiti takva ponuda ili će i bivšeg hrvatskog izbornika 'izuti iz cipela'? U svakom slučaju, pred Bilićem i čelnicima je turbulentno ljeto, a nitko u ovom trenutku ne može sa sigurnošću tvrditi da će Payet i sljedeće sezone na novom stadionu oduševljavati navijače West Hama...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider