Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'prestanite više'

Slaven Bilić 'poludio' na engleske novinare zbog Oxforda

Bivši izbornik reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić po prvi se put u razgovoru s medijima pošteno naljutio, a razlog je 16-godišnji Reece Oxford...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je od West Hamove pobjede kod Arsenala (2:0) prošlo punih šest dana, pitanja o Reeceu Oxfordu, 16-godišnjem defanzivnom veznom koji je zaustavio Mesuta Özila, ne staju. No Bilić je od novinara zatražio upravo to.

West Ham ove subote dočekuje Leicester City, no umjesto da ga pitaju vezano za utakmicu novinare je zanimao mladi Oxford.

"Najbolje bi bilo da svi prestanu pričati o Reeceu Oxfordu. To bi prije svega bilo najbolje za njega, a potom i za nas kao klub da se koncentriramo za iduću utakmicu. Pred nama je velika utakmica", rekao je pomalo nervozni Bilić.

"Razgovarao sam s vama o njemu u ponedjeljak, utorak, četvrtak. Kada govorimo o njemu nije dobro za mene, a nije dobro ni za njega. Nije meni problem govoriti o njemu, ali to nije pristup koji bi trebali imati ususret utakmici protiv Leicestera".

Oxford je postao najmlađi igrač u klupskoj povijesti koji je zaigrao u nekoj ligaškoj utakmici, a njegov potencijal uvidjeli su mnogi. Bilić je u ranijim intervjuima rekao da ima sve potrebno da postane zvijezda, ali da s njime treba polako i ispravno raditi. Konstantno uzdizanje u nebesa nakon tek prve velike utakmice sigurno mu neće biti od koristi...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider