Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ih bilo puno

Bilić otkrio koji ga je trenutak najviše pogodio u West Hamovoj sezoni

Trener West Hama Slaven Bilić otkrio je engleskim medijima koji mu je bio najgori trenutak inače vrlo uspješne sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić je s West Hamom ove sezone osvojio rekordan broj bodova u klupskoj povijesti te pobijedio sve engleske velikane. Ipak, bivši hrvatski izbornik ima i nekoliko momenata za kojima žali. Bilić je tako za 'London Evening Standard' otkrio kako mu je najgori trenutak sezone bio poraz u FA kupu protiv Manchester Uniteda.

Osim poraza od ManUtd-a, frustrirajući su bili i porazi od Leicestera i Stokea.

''Nije ih bilo mnogo'', odgovorio je Bilić na upit o najgorem momentu sezone te nadodao:

''Poraz od Leicestera je bio udarac, ali tada nikome ni na kraju pameti nije bilo da će osvojiti naslov. Poraz u zadnjoj utakmici protiv Stokea je bio frustrirajući, ali možda najgore od svega sjeo je poraz u FA kupu od ManUtd-a. Naši planovi su bili da osvojio to natjecanje'', izjavio je Bilić za 'London Evening Standard'.

Podsjetimo, West Ham je u ponovljenom četvrtfinalu izgubio na svom Upton Parku od 'Crvenih vragova' s 2-1, nakon što nije uspio pronaći najbolju formu u tom natjecanju. Bilić je čak priznao kako bi radije osvojio FA kup nego završio među prve četiri momčadi u prvenstvu.

Kobni za Bilićevu momčad bili su Marcus Rashford i Marouane Fellaini, dok je jedini pogodak za West Ham postigao James Tomkins.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider