Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkupili njegov ugovor

Bilić odgovorio Englezima na glasine oko prodaje 'popularnog igrača'

Hrvatski nogometni stručnjak Slaven Bilić demantirao je pisanje engleskih novinara kako će West Ham u siječnju prodati napadača Andyja Carrolla...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Nema govora o njegovoj prodaji. Nitko to u klubu niti jednom nije spomenuo. Niti predsjednik, niti ja, niti moji suradnici. Carroll je važan igrač u našoj momčadi, popularan je u klubu i nema govora o njegovoj prodaji. Vjerujem kako je i njemu dobro ovdje," kazao je Bilić.

Bivši hrvatski izbornik je naglasio kako su bila dovoljna tek dva gola kako bi započele glasine.

"Andy je zabio dva gola u zadnja dva kola i odmah su počele glasine. Jedini način da prestanu glasine je da Carroll počne igrati loše," kazao je Bilić u šali.

Bilić je još jednom poručio kako u zimskom prijelaznom roku neće srljati u 'shoping'.

"Ako naiđemo na neku sjajnu ponudu, bilo da se radi o dugogodišnjem ugovoru za odličnog igrača ili o šestomjesečnoj posudbi za nekog pričuvnog igrača, naravno da ćemo reagirati. No, nećemo dovoditi igrače samo zato jer je vrijeme prijelaznog roka", zaključio je Bilić.

Carroll je stigao na Upton Park 2012. iz Liverpoola. Prvo na posudbu, a potom su 'čekičari' u potpunosti otkupili njegov ugovor za 15 milijuna eura.

West Ham se trenutačno nalazi na šesto mjestu sa 32 boda, četiri manje od četvrtog mjesta koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider