Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabrinjavajući izraz lica

Skupo plaćena pobjeda: PSG dobio utakmicu i ostao bez Mbappea i Cavanija

Parižani su skupo platili drugi ovosezonski prvenstveni trijumf.

Galerija Ozlijeđeni Kylian Mbappe (Foto: AFP) Ozlijeđeni Kylian Mbappe (Foto: AFP) Ozlijeđeni Kylian Mbappe (Foto: AFP) +1 Ozlijeđeni Kylian Mbappe (Foto: AFP)

U trećem kolu francuskog nogometnog prvenstva (Ligue 1) do druge pobjede stigao je branitelj naslova PSG, ali taj trijumf Parižani su skupo platili.

Zbog ozljede su igru morale napustiti njihove dvije od tri najveće zvijezde: Kylian Mbappe i Edinson Cavani.

Urugvajac je izašao već u 14. minuti, a zamijenio ga je čovjek koji će kasnije postati junak PSG-a, Eric-Maxim Choupo-Moting (kamerunski napadač je u pobjedi od 4:0 postigao prvi i treći pogodak).

Sredinom drugog poluvremena van igre morao je i Kylian Mbappe. Francuski reprezentativac s bolnom grimasom u pratnji liječničke službe napustio je teren, a s Parka prinčeva još nema informacija o težini ozljede, kako za Mbappea tako ni za Cavanija.

Kada se uzme u obzir činjenica da Neymar sinoć uopće nije bio u kadru jer je na izlaznim vratima i svim silama pokušava iskamčiti od čelnika kluba da ga prodaju u Barcelonu, onda je jasno da ovo nisu nimalo dobre vijesti za PSG.

Lako za Ligue 1, oni imaju dovoljno kvalitete i širok kadar da u tako dugom natjecanju u konačnici prvi prijeđu kroz cilj, ali problema bi, ako se ne oporave ni Mbappe ni Cavani, moglo biti u Ligi prvaka koja počinje za 20-ak dana.

Eric-Maxim Choupo-Moting (Foto: AFP) PSG-u se otvorilo u drugom dijelu, Rennes i dalje stopostotan divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider