Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Htio bi ga dovesti, ali...

Škrti Wenger ne želi dati 25 milijuna eura za Mandžukića

Premierligaš Arsenala će morati platiti više nego što je mislio ako želi u svoje redove dovesti napadača hrvatske reprezentacije Marija Mandžukića, piše London Evening Standard...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Autor članka podsjeća da je Mario Mandžukić jedna od glavnih ovoljetnih meta Arsenalova menadžera Arsenea Wengera. No, prepreku zasad navodno predstavlja cijena od 20 milijuna funti (= 25 milijuna eura) koju su postavili Bavarci. Plaća od oko 60.000 funti tjedno Topnicima ne bi bila problem, ali Standard ističe da u Arsenalu smatraju da je iznos odštete nešto veći od Mandžukićeve vrijednosti.

Također, u članku se navodi da su glavni protukandidati Arsenalu za dovođenje Mandžukića njegov bivši klub Wolfsburg, te milanski Inter.

Njemački su mediji nedavno intenzivno pisali o navodnom zanimanju Wolfsburga, premda su čelnici kluba demantirali da pregovaraju o povratku 28-godišnjeg napadača. Iz Italije su, pak, stizale vijesti o interesu Juventusa i Milana, a od prije nekoliko je dana u utrci navodno i Inter. Chelsea više nije u igri, tvrdi Standard, jer je praktički sve dogovorio s Diegom Costom iz Atletico Madrida, pa je teško vjerovati da bi Mandžukić pristao doći u klub u kojem ne bi bio prvi izbor za napad.

Naš je nogometaš, podsjetimo, nakon dvije sezone u Bayernu odlučio otići s Allianz Arene jer mu, prema vlastitom priznanju, ne odgovara stil igre koji forsira trener Pep Guardiola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider