Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabava u striptiz-klubu

Sjećate se njega? Bio je hit nogometne Europe, a sad mrtav pijan jaše konja

Nedavno je završio igračku karijeru pa si je očito odlučio dati malo (previše) oduška...

Andrej Aršavin (Foto: Screenshot: YouTube) (Foto: Screenshot: YouTube)

Kazahstanski Kairat bio je posljednji klub u karijeri Andreja Aršavina, ponajboljeg ruskog nogometaša u proteklih 15-ak godina.

Seniorska karijera koja je započela davne 1999. u drugoj momčadi Zenita potrajala je sve do ovog prosinca kada je Aršavin obznanio da je, s 37 i pol godina na leđima, došao kraj.

Proljeće i ljeto 2008. bili su njegovi

U svom matičnom Zenitu žario je i palio, u ljeto 2008. godine bio je jedan od najtraženijih europskih nogometaša nakon što je iza sebe imao fantastičnu sezonu, u kojoj je s klubom osvojio Kup Uefa, a s reprezentacijom Rusije igrao polufinale Eura u Austriji i Švicarskoj.

Mnogi su ga veliki klubovi željeli dovesti, a pobjedu u toj utrci odnio je Arsenal, u kojem Aršavin ne samo da se nije snašao nego i nikad kasnije, ni kad se vratio u Zenit ni u dresu Kuban Krasnodara ni Kairata nije ponovio igre poput onih iz sezone 2007./2008.

Nedostatak ambicija i nesportski život

Pripisivalo se to njegovu nedostatku ambicija i zadovoljštini s visokom plaćom koju je imao u Londonu, ali i nesportskom životu koji je sad još jednom izašao na vidjelo.

Aršavin se vratio u rodni Sankt-Peterburg, gdje se zabavljao u jednom striptiz-klubu. Komsomolskaya Pravda piše kako je izašao iz striptiz-kluba u društvu dviju djevojaka koje je grlio i pipao, a bio je toliko pijan da je jedva stajao na nogama. Sve ovo dospjelo je u medije jer je Aršavin od čovjeka koji je iznajmljivao konje uzeo jednog konja i krenuo jahati ulicom, ali mu nije platio (3000 rubalja), zbog čega ga je on prijavio policiji.

Njegova druga supruga, Alisija Aršavina, koja ga je kod kuće čekala s njihovom kćerkicom, kratko se oglasila i poručila kako zatvara sve profile na društvenim mrežama dok se situacija ne smiri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider