Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pun je motiva

Sjajna vijest za sve navijače Reala: Bale najavio ostanak!

Gareth Bale nije imao bajnu sezonu u Realu ove sezone, često je bio na udaru kritika pa se sve glasnije priča o tome da će napustiti Kraljevski klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pisalo se da ga jako želi Manchester United i da je taj transfer vrlo izgledan, ali čini se da Velšanin neće promijeniti sredinu.

"Čeka nas težak posao na pripremama i nadam se da ću se sljedeće sezone vratiti još jači u dresu Reala", napisao je na Twitteru Gareth Bale i tako vjerojatno otklonio svaku sumnju.

Kad je prelazio iz Tottenhama u Real Madrid, Kraljevski klub je Englezima platio odštetu od 94 milijuna eura koja se s bonusima popela na rekordnih preko 100 milijuna.

Iza Balea su u Madridu dvije sezone, od kojih je ona prva bila znatno uspješnija. U 44 nastupa u svim natjecanima uz 19 asistencija zabio je i 22 gola, od kojih su dva bila posebno važna, za vodstvo u finalima - prvo u Kupu kralja protiv Barcelone, a onda i u Ligi prvaka protiv Atletico Madrida.

Osim što je ove sezone imao slabiji učinak (17 golova i 12 asistencija u 48 utakmica), Velšanin se u nekoliko navrata našao na udaru navijača koji su ga na Santiago Bernabeuu znali izviždati, ali i dočekati ispred klupskog kampa u Valdebebasu. Kako su se pojačavale kritike na račun njegovih partija, tako su rasle i glasine o povratku na Otok.

Manchester United je bio i ostao prvi favorit za njegovo dovođenje s obzirom da je Louis van Gaal spreman iskrcati Realu nevjerojatnih 120 milijuna eura odštete. Nakon ovakve Baleove objave sigurno je kako će splasnuti interes najbogatijih klubova za sjajnog Velšanina.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider