Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pjaci pola sata

VIDEO Sjajna partija Mandže: Zabio i asistirao Dybali za fantastičan pogodak!

Juventus se plasirao u četvrtfinale Talijanskog kupa, a Mario Mandžukić odigrao je u odličnu partiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa pobijedivši na svom stadionu u Torinu Atalantu s 3-2, a istakao se hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić s jednim golom i asistencijom. 

Mandžukić je prvo u 23. minuti asisirao Dybali za 1-0, a potom je sam zabio u 35. minuti. Atalanta je smanjila preko Konka u 71. minuti, da bi Pjanić iz penala u 75. povećao na 3-1. U 81. minuti je Latj postavio konačnih 3-2. Mandžukić je igrao cijelu utakmicu, a u 62. minuti je u igru ušao i Marko Pjaca

Ranije su se nogometaši Fiorentine plasirali u četvrtfinale Talijanskog kupa svladavši u Firenci Chievo s 1-0 pogotkom u sudačkoj nadoknadi. "Viole" su do pobjede došli iz dvojbeno dosuđenog kaznenog udarca kojeg je u 93. minuti realizirao Bernadeschi.

Obje momčadi su utakmicu završili s desetoricom igrača - u 45. minuti je crveni karton dobio igrač gostiju Ivan Radovanović, a u 71. minuti je "pocrvenio" igrač Fiorentine Mauro Zarate. Kod domaćina je cijelu utakmicu odigrao Nikola Kalinić, Milan Badelj je zamijenjen u 72. minuti, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi.

Fiorentina se pridružila Napoliju koji je u utorak u Napulju s 3-1 izbacio drugoligaša Speziju. U četvrtak se sastaju AC Milan i Torino, a ostale utakmice osmine finala igraju se sljedeći tjedan.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider