Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poput Davida Ville

Simeone ne vodi Mandžukića na američku turneju Atletica!

Stigla je i službena potvrda iz madridskog Atletica – Mario Mandžukić neće sudjelovati na američkoj turneji, već će ostati u Španjolskoj odrađivati fizičke pripreme ususret novoj sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Argentinski nogometni stručnjak Diego Simeone želi da su svi njegovi igrači u vrhunskoj spremi na početku nove sezone, a hrvatski reprezentativac očito u ovom trenutku ne zadovoljava visoke kriterije koje drži "el Cholo".

Mandžukić će stoga ostati u Madridu i raditi prema posebnom programu profesora Ortege, koji je prošle sezone odradio fantastičan posao s ostatkom momčadi koja je osvojila naslov prvaka Španjolske, te igrala u finalu Lige prvaka!

Prošle je sezone istu sudbinu doživio Španjolac David Villa, koji nije putovao u Buenos Aires, Limu i Montevideo, ali je zato odradio vrlo dobru godinu u kojoj je postigao 13 pogodaka u svim natjecanjima. Osim Mandžukića u SAD i Meksiko neće putovati ni Diego Godin, Jose Gimenez i Cristian Rodriguez, sve redom Urugvajci, te Belgijac Toby Alderweireld.

Atletico Madrid će u SAD-u igrati protiv San Josea, dok će u Meksiku igrati protiv Americe. Utakmice su na rasporedu 28. i 31. srpnja. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider