Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Monaco želi Hrvata

Simeone izgubio strpljenje s Mandžom: Torres napada Barcu!

Barcelona će imati prvu meč loptu za osvajanje naslova španjolskog prvaka u nedjelju na Vicente Calderonu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kataloncima treba pobjeda kako bi osigurali naslov kolo prije kraja prvenstva. I dok španjolski i francuski mediji pišu kako je Monaco zainteresiran za kupovinu Marija Mandžukića, Diego Simeone, čini se, ne namjerava postaviti hrvatskog napadača u udarnu postavu Atletica za derbi s Barcelonom. Barem tako pišu španjolski mediji. Mandžukić je u golgeterskoj krizi, gol nije postigao od 21. veljače, a Simeone očito više nema strpljenja čekati da proradi. 

Atletico odrađuje pripreme za derbi u sjeni mogućeg štrajka prvoligaških i drugoligaških klubova, do čega bi moglo doći ako ne dođe do dogovora o podijeli prihoda od televizijskih prava između Udruženja profesionalnih klubova, Saveza i sindikata profesionalnih nogometaša.

Prema onom što se može vidjeti na treninzima, španjolski mediji tvrde da će Simeone Mandžukića ostaviti na klupi, a u vatru će baciti Fernanda Torresa, koji će u tandemu s Antonijem Griezmannom tvoriti napadački par Atletica.

I to neće biti jedno iznenađenje. Gimenez bi mogao zaigrati umjesto Mirande, dok će Mario Suarez zamijeniti suspendiranog Thiaga.
Postava Atletica mogla bi ovako izgledati: Oblak; Juanfran, Giménez, Godín, Gámez; Gabi, Mario, Koke, Arda; Griezmann i Torres.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider