Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pamte Modrića

Ovo su pojačanja Barcelone: Još jedan Hrvat na Camp Nou!

Barcelona već u zimskom prijelaznom roku kreće u potragu za pojačanjima, a na meti Katalonaca je i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šime Vrsaljko na meti je Barcelone, piše katalonski El Mundo Deportivo. Barcelona već duže vrijeme prati hrvatskog reprezentativca i braniča talijanskog Sassuola.

Otkrivamo zašto je realno da će Barca prodati Messija ili Neymara

Bivši suigrač nahvalio Modrića: 'Nitko nije kao on, i zadnji vezni i desetka!'

Vrsaljko je na radaru Barcelone još dok je igrao u Dinamu, kada se spekuliralo da ga traže Arsenal i Manchester City, a zanimanje je obnovila nakon njegovih odličnih igara u Serie A. Katalonci imaju dobrih iskustava s hrvatskim nogometašima, odnosno angažmanima prije svega Ivana Rakitića, a potom Alena Halilovića, pa se nadaju da će pogoditi i s Vrsaljkom.

Barcelona već u zimskom prijelaznom roku kreće u potragu za pojačanjima, no kako joj budžet ne dopušta angažiranje skupocjenih zvijezda, orijentirat će se na kupovinu manje razvikanih nogometaša, za koje procjeni da posjeduju potencijal razviti se u svjetske klase. Jedan od takvih je i hrvatski reprezentativac.

Barcelona ne želi ponoviti pogreške kao svojevremeno s Lukom Modrićem ili ne tako davno s Paulom Dybalom, koje je oklijevala kupiti dok su još igrali za Dinamo i Palermo i cijena im još nije bila astronomska, kao što je to danas dok igraju za Real Madrid i Juventus.

Osim Vrsaljka Barcelona na meti ima još nekolicinu mladih i potentnih nogometaša, a među njima su: Julian Weigl (Borussia Dortmund), Riechedley Bazoer (Ajax), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Youri Tielemans (Anderlecht), Ross Barkley i John Stones (Everton), Almany Touré (Monaco), Aymeric Laporte (Athletic) i Gonçalo Guedes (Benfica).

Kako stvari stoje, Barcelona će najvjerojatnije dovesti nekog iz te skupine nogometaša.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider