Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vremena sve manje

Sezona je pred vratima, Man United blizu tri velika pojačanja!

U subotu baš Manchester United utakmicom protiv Swanseaja otvara novu sezonu Premier lige.

Louis Van Gaal morat će ući u sezonu bez priželjkivanih pojačanja. Odnosi se to na vezni red i obranu, jer Luke Shaw i Ander Herrera bile su želje kluba i prije dolaska Nizozemca, on ih je samo dodatno odoborio.

Manchester United prema naprijed izgleda odlično. Robin Van Persie i Wayne Rooney činit će pakleni napadački dvojac, iako će Nizozemac propustiti otvaranje prvenstva jer mu je Van Gaal dao malo duži odmor nakon Svjetskog prvenstva.

'Čistka' u Manchester Unitedu: Van Gaal ne želi ovu sedmoricu

Juan Mata je iza njih, a a njemu će leđa čuvati Darren Fletcher i Ander Herrera, barem je tako Manchester United izgledao u pripremnim utakmicama. No, Van Gaal traži krila i baniče. Alarmantna je situacija u obrani gdje ostao na trojici iz prošle sezone (Samlling, Jones, Evans) i nekolicini mlađih.

Engleski mediji pišu kako će Van Gaal imati skoeo 100 milijuna eura za tri imena. U obranu bi mogli sletjeti polufinalisti SP-a, Argentinac Marcos Rojo koji je odbio daljnje treninge u Sportingu te Nizozemac Daley Blind. Za prvog se priča u engleskim medijima da je već na pola puta do Old Trafforda.

Najveći ulov bit će na poziciji krila. U Cardiffu su čelnici Uniteda ušli u možda i posljednje pregovore oko Angela Di Marije. Sve je više onih koji su gotovo sigurni da će u Realu odbačeni Argentinac za više od 60 milijuna eura prijeći u redove Crvenih vragova.

U pobjedi protiv Valencije na Old Traffordu u ponedjeljak, Van Gaal je ostao pri 3-5-2 sustavu u kojeg će krenuti u sezonu. Zabio je za pobjedu u 91. Fellaini, ali on je navodno već 'otpisan'...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider