Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prva u 2016.

VIDEO Roma konačno slavila, čudesan pogodak novog pojačanja

Treća sreća za Luciana Spallettija, novog trenera Rome...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon tri remija i jednog poraza nogometaši Rome pobijedili su u dvoboju 22. kola Serie A na svom Olimpicu Frosinone s 3-1. Roma je teškom mukom slavila protiv novoga prvoligaša, koji je tek pretposljednji na ljestvici.

Rimljani su poveli pogotkom Nainggolana u 18. minuti, a gosti su izjednačili u 24. minuti preko Daniela Ciofanija. Odmah na početku drugog dijela Stephan El Shaarawy petom postiže sjajan pogodak za novo vodstvo Rome, a u 84. minuti Miralem Pjanić osigurava pobjedu.

Roma je, unatoč pobjedi, ostala peta s 38 bodova, devet manje od vodećeg Napolija i sedam od drugoplasiranoga Juventusa. Frosinone je pretposljednji sa 16 bodova.

Preostale dvije subotnje utakmice 22. kola Serie A okončane su identičnim rezultatom 1-1. Atalanta je u Bergamu remizirala sa Sassuolom (1-1), a oba su zgoditka pala u prvom dijelu. Domenico Berardi je u 27. minuti doveo goste u vodstvo, a izjednačio je pet minuta kasnije German Denis. Šime Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu za Sassuolo, koji je i dalje odličan sedmi na ljestvici.

Carpi i Palermo također su odigrali 1-1, Sicilijance je u vodstvo doveo veteran Alberto Gilardino (24), a bod je novom prvoligašu spasio Matteo Mancosu (74pen). Carpi je ostao u zoni ispadanja na 18. mjestu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider