Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hrvati u formi

VIDEO Perišić zabio na asistenciju Brozovića, no Inter ispustio dva boda

Roma i Inter podijelili su bodove u derbiju 30. kola Serie A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Inter su odigrali 1-1, a pogodak za goste zabio je Ivan Perišić na asistenciju Marcela Brozovića.

Hrvatski dvojac je doveo Inter u vodstvo u 53. minuti. Brozović je sjajno uposlio Perišića koji je pobjegao Diegu Perottiju i s desetak metara s lijeve strane precizno pogodio suprotni donji Szczesnyjev kut. Bio je to šesti Perišićev pogodak u prvenstvu ove sezone i druga Brozovićeva asistencija.

Roma je izjednačila šest minuta prije kraja susreta, a pogodak je postigao Radja Nainggolan na asistenciju Edina Džeke, koji je u igru ušao u nastavku utakmice i jako podigao razinu Romine igre.

Roma je ovim rezultatom prekinula niz od osam uzastopnih pobjeda, dok je Inter već šesto gostovanje u nizu bez pobjede.

U subotu su snage odmjerili i Empoli i Palerma, a dvoboj je završio bez golova. Mato Jajalo je odigrao cijeli susret za goste, dok Josip Posavec nije nastupio. Najbolju priliku na utakmici propustio je napadač Palerma Franco Vazquez koji je u 77. minuti izašao ispred Lukasza Skorupskog, ali je vratar Empolija obranio njegov udarac.

Na ljestvici vodi Juventus sa 67 bodova, Napoli je drugi s tri boda manje, dok je na trećem mjestu Roma sa 60 bodova. Inter je četvrti sa 55 bodova, a Fiorentina ima 54 boda na petom mjestu.


Serie A, 30. kolo, rezultati:

Roma - Inter 1-1 (Nainggolan 84 / Perišić 53)

Empoli - Palermo 0-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider