Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se calcio

Prvo kolo Serie A: Roma kiksala, ludi preokret Atalante, Lazio krenuo silovito

Odigrana je većina utakmica prvog kola nove sezone Serie A...

Slavlje igrača Genoe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U večernjem terminu ove nedjelje odigrano je šest utakmica, a najbolju partiju pružio je Lazio koji je kao gost s 3:0 svladao Sampdoriju i tako zasjeo na prvo mjesto zahvaljujući gol-razlici.

Ciro Immobile je postigao dva, a Joaquin Correa jedan pogodak za goste iz Rima.

A u samom rimu drugi klub iz Vječnog grada - Roma - razočarala je svoje navijače odigraši na Olimpicu 3:3 s Genoom u utakmici u kojoj su tri puta vodili, ali su su gosti tri puta uspijevali izjednačiti i u konačnici odnijeti bod.

Fantastičan preokret izvela je Atalanta na gostovanju kod SPAL-a. Domaćini su poslije 27 minuta imali 2:0, da bi onda Robin Gosens smanjio, a u nastavku Luis Muriel s dva gola donio pobjedu klubu iz Bergama. Hrvatski veznjak Mario Pašalić za Atalantu je odigrao cijeli susret i dva puta je zaprijetio protivniku. U 10. minuti nakon kornera glavom je pucao preko gola, a u 76. njegov udarac obranio protivnički golman. Vratar Karlo Letica ostao je na klupi SPAL-a.

U ostalim utakmicama ostvareni su sljedeći rezultati: Torino - Sassuolo 2:1, Verona - Bologna 1:1, Cagliari - Brescia 0:1.

Igor Tudor (Foto: AFP) Sjajno krenuo: Tudor s Udineseom na startu sezone nokautirao Milan! divider

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider