Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi poraz Juventusa

VIDEO Kalinić zabio, Fiorentina prati Romu koja ne da vrh!

U 10. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je u srijedu u gostima pobijedila Veronu sa 2-0, a hrvatski napadač Nikola Kalinić ponovno je bio strijelac za "viole".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvu priliku Nikola Kalinić je imao u 23. minuti, ali nije bio precizan. No, dvije minute kasnije Kalinićev udarac u vlastitu je mrežu skrenuo Rafa Marquez. U 57. minuti Kalinić zabija za 2-0. Kalinić je među najkorisnijim igračima talijanskog prvenstva sa 6 golova i 2 asistencije.

Milan Badelj igrao je za Fiorentinu od 60. minute, a Ante Rebić ostao je na klupi za pričuve.

Napoli je svladao Palermo 2-0 pogocima Gonzala Higuaina (39) i Driesa Mertensa (80), a Ivan Strinić ponovno je bio na klupi za pričuve Napolija.

Juventus je opet kiksao, na gostovanju kod Sassuola izgubio je 0-1. Pobjednički gol iz slobodnog udarca zabio je Nicola Sansone u 20. minuti. Juve je od 39. minute imao igrača manje, jer je Giorgio Chiellini dobio crveni karton.

Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Sassuolo, a Mario Mandžukić je igrao do 60. minute za Juventus, ali bez zanačajnijeg učinka.

Roma je pobijedila Udinese sa 3-1 i vratila se na vrh ljestvice. Strijelci za Romu bili su Miralem Pjanić (4), Douglas Maicon (9) i Gervinho (63) .

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider