Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamijenio ga Livaja

VIDEO Proslava gola uz pivo: Legendarni napadač iznenadio sve

Prvu utakmicu 17. kola Serie A obilježio je napadač koji je nedavno ušao u 37. godinu života.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vrlo uzbudljiva bila je utakmica 17. kola Serie A u kojoj je Empoli kao gost pobijedio Bolognu s 3:2.

Sama činjenica da je postignuto pet pogodaka svjedoči da zanimljivosti nije nedostajalo. Ipak, iako su gledatelji vidjeli pet golova, highlight susreta bila je jedna proslava pogotka.

Nakon što je postigao jedan od svoja dva zgoditka, Massimo Maccarone je otišao do navijača koji su bili smješteni neposredno iza klupe Empolija, a jedan od njih mu je dodao čašu piva. Maccarone je popio malo i vratio se na teren.

Uz Maccaroneova dva, jedan gol za Empoli zabio je i Manuel Pucciarelli dok su strijelci za domaće bili Franco Brienza i Mattia Destro.

Inače, Maccarone u posljednje vrijeme ide odlično. S ova dva gola dogurao je do brojke od sedam pogodaka u Serie A ove sezone, iako je još prije tri mjeseca zagazio u 37. godinu života. U matičnom Milanu nije se izborio za pravu priliku, a iz Empolija je svojedobno ostvario transfer života u engleski Middlesbrough, čiji je član bio do 2007. kad je uslijedio i konačni povratak u Italiju gdje je igrao za Sienu, Palermo, Sampdoriju...

Dodajmo kako je Maccaronea u večerašnjem ogledu zamijenio nekoć veliki talent hrvatskog nogometa Marko Livaja, koji je dobio priliku u vrhu napada u zadnjih 20-ak minuta.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider