Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači oduševljeni

Kovačić pao u drugi plan, ovo je potpis koji se čekao u Realu

Sergio Ramos predvodit će kao kapetan momčad Reala u sljedećoj sezoni, a prema produljenju postojećeg ugovora 29-godišnji španjolski nogometni reprezentativac trebao bi dres "kraljevskog kluba" nositi najmanje do ljeta 2020. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se itekako priča o Mateu Kovačiću, ipak je vijest dana u Madridu potpis novog ugovora kapetana Sergija Ramosa. Naviječi mogu odahnuti, jer definitivno Ramos ostaje u Madridu.

Za svoju produljenju petogodišnju vjernost madridskom klubu, pouzdani branič bi mogao zarađivati i do 10 milijuna eura po sezoni. U taj iznos uračunati su bonusi koje bi Ramos zaradio bude li Real osvajao trofeje kao što je to činio u sezoni 2013/14., kad je na Santigao Bernabeuu proslavljan deseti naslov europskog prvaka za koji je današnji kapetan momčadi imao velike zasluge, postigavši izjednačujući pogodak u sučevom vremenu finala protiv madridskog Atletica, nakon kojeg je Real u produžetku potpuno dotukao gradskog rivala.

Ovim dogovorom prekinute su i špekulacije o Ramosovom odlasku sa Santiago Bernabeua, gdje je proveo već punih deset sezona kao član prve momčadi. Ramosa se dugo povezivalo s mogućim transferom u Manchester United, gdje je prema nekim špekulacijama trebao otići u paketu koji bi u Madrid doveo vratara Uniteda Davida De Geu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider